Slovak MJD Intro

MAJSTER JOHN DOUGLAS

Bezplatné celosvetové úvodné hovory

Január 2020


Predstavovaný proces tohoto mesiaca: Oprava duše

Slovensky: Nedeľa 26.1. o 19,00 / 7pm Bratislava, Slovensko /U.S. Nedeľa 26.1. o 10 am PST/ 1pm EST /
Dostať silu duše je vysoko pokročilé duchovné liečenie a pokroková technika. Môže viesť k väčšiemu uvedomeniu, lepšiemu fungovaniu, božskej jednote  na vyššej úrovni, rozvoju súdnosti a k prehlbovaniu viery v bošžstvo.

Hovory protokolu Lymskej boreliózy

Tieto hovory nás oboznamujú s úspechmi Majstra Johna Douglasa s liečbou viac ako tisíc prípadov Lymskej boreliózy. Hovor Protokol Lymskej boreliózy predstavuje krátky úvod, výťažky z predchádzajúcich teleseminárov ktoré pojednávajú o práci Majstra Johna s prípadmi Lymskej boreliózy, process rozvoja, Protokol detoxifikácie a osobné svedectvá. Hovor je vysielaný dva krát, aby mohol pokryť čo najviac časových pásiem.

Hovory Oprava podvedomia a duše

Oprava podvedomia je mocný nástroj pre hlbokú transformáciu v ukrytých, podprahových miestach ovplyvňujúcich naše duševné a fyzické zdravie. Majster John doporučuje počúvať Opravu podvedomia raz do týždňa. V prípade kombinácie s Opravou duše na dennej báze sa benefity zvýraznia výsledok ,môže byť fenomenálny. 


Kalendár 

Kliknite na udalosť /udalosti pre zobrazenie podrobností a skopírujte si do svojho kalendára

Prvý januárový víkend- 3-5

– Kórejsky : sobota 4.1. O 9am KST Soul ,Korea / U.S. Piatok 3.1. o 4pm PST/7pm EST /

– Nemecky : sobota 4.1. o  15,00/3 pm CET Berlín Nemecko/U.S.  nedeľa 5.1. o 6 am PST/9 am EST /

– Taliansky : sobota 4.1. o 17,00 / 5pm CET Rím, Taliansko/U.S.   sobota 4.1. o 8am PST/11am EST / 

– Anglicky /US/ : sobota 4.1. o 10am PST Los Angeles, CA / 1 pm EST Washington DC

Tretí januárový víkend 17-19

– Filipínsky / Tagalog / : sobota 18.1. 10 am PHT Manila, Filipíny /U.S. piatok 17.1. o 6 pm PST / 9 pm EST / 

– Rusky: sobota 18.1. o 5 pm MSK Moskva, Rusko /U.S. sobota 18.1 o 6am PST /9am EST /

– Portugalsky : sobota 18.1 o 1 pm BRT Sao Paulo , Brazília /U.S. Sobota 18.1: o 8 am PST /11 am EST / 

– Španielsky: sobota 18.1. o 12 pm CST Mexico city, Mexico / 3 pm ART Buenos Aires, Argentina / 19,00 /7 pm CET Madrid Španielsko /U.S. Sobota 18.1. o 10am PST/ 1pm EST /

– Anglicky / Austrália- Azia, Pacifik /: Nedeía 19.1. o 10 am AWST Perth / 1pm AEDT Sydney, Austrália /U.S. Sobota 18.1. o 6 pm PST / 9pm EST /

Posledný januárový víkend

– Lymský Protokol: Sobota 25.1. o 15,00/ 3 pm CET centrálny europsky čas /U.S Sobota 25.1. o 6 am PST/9 am EST / 

– Francúzsky : Sobota 25.1. o 17,00/  5 pm CET , Paríž, Francúzsko /U.S. Sobota 25.1. o 8 am PST / 11 am EST /

– Poľsky: Sobota 25.1. o 19,00 / 7 pm CET, Varšava, Poľsko /U.S. Sobota 25.1. o 10 am PST/1pm EST  

– Lymský Protokol: Nedeľa 26.1. o 10 am AWST Perth / 1 pm AEDT Sydney, Austrália /U.S. Sobota 25.1. o 6 pm PST / 9 pm EST / 

– Hindčina: Nedeľa 26.1. o 9,30 am IST Dilí, India /U.S. Sobota 25.1. o 8pm PST/ 11 pm EST /

– Indonésky: Nedeľa 26.1. o 9 pm WIB Džakarta, Indonézia /U.S. Nedeľa 26.1. o 6 am PST / 9 am EST / 

– Slovensky: Nedeľa 26.1. o  19,00 / 7pm Bratislava, Slovensko /U.S. Nedeľa 26.1. o 10 am PST/ 1pm EST /

– Oprava podvedomia a duše: Nedeľa 26.1. o 6 p, PST /9pm EST / 


Ako sa  pripojiť  k  hovoru 

1.Prostredníctvom internetu– Na dosiahnutie najlepšej kvality zvuku sa pripojte pomocou internetu / na akomkoľvek zariadení /. Kliknite sem na pripojenie na Online Meeting

2.Prostredníctvom aplikácie konferenčného hovoru– kliknite na download the app / stiahnite si aplikáciu/ na vašom smartfone, použíte Meeting ID : masterangels

3. Prostredníctvom telefónu– číslo pre USA 515-604-9041/ kliknite na international call-in numbers/ medzinárodné čísla a pristupový kód 447840


O Majstrovi Johnovi

Majster John je známy ako nadaný praktik pracujúci s požehnaniami na spirituálnej, emocionálnej a fyzickej úrovni. Svoje učenia nazýva Anjelskou reformou, pomáhajúcou jedincom dosiahnuť ich najvyššiu evolučnú cestu života.

Informácie na tejto webovej stránke nie sú zamerané na diagnostiku, prevenciu ani liečbu žiadneho zdravotného problému. Ak máte akýkoľvek zdravotný problém, prosím vyhľadajte odbornú lekársku pomoc na diagnostiku a liečbu prislúchajúcu danému ochoreniu.


Svedectvá

« To je úžasné !!!! Plakala som pretože moja duša po tomto túžila celý môj život. Tento proces mi priniesol hlboké uspokojenie. Teraz som nová duša pohybujúca sa na tejto planéte. Wow ! Ďakujem »

– Angela Jiggetts-Bazzi


Aktualizácie prostredníctvom e mailu

Kliknutím na / pripojiť sa k mailovému zoznamu/ dávate súhlas so zdieľaním vašej mailovej adresy aby ste dostávali aktualizácie z tejto stránkky. Možete sa kedykoľvek odhlásiť použitím linku unsubscribe

Ak máte akékoľvek otázky prosím pošlite email dobrovolníkom namjdintro@gmail.com